maanantai 4. syyskuuta 2017

Kesä on hujahtanut ihan huomaamatta ohi. Voisi kysyäkin, että niin mikä kesä?

Kovasti olemme kahlanneet näyttelyrintamalla, juniorit ovat käyneet useassa näyttelyssä ja oikein hienosti ovat kaikki pärjänneet. Esimerkillistä toimintaa. Kasvattien koteihin erikoisen paljon kiitoksia yhteistyöstä ja siitä työstä erityisesti, mitä olette koirineen kanssa tehneet ☺️ Pari tyyppiä ovat yllättäneet minut ihan täysin.
Nuorisojäsenet SS Draba Arctica (s. 14.1.2016) on esiintynyt toukokuussa Sodankylässä SERTin arvoisesti, tuomarina oli Vesa Lehtonen.
SS Show Me The Ring (s. 21.9.2016) on myös edustanut VaraSERTin ja SERTin saaneena! Vara tuli Rovaniemeltä, Juhannusnäyttelyssä, tuomarina Leni Finne ja ihka oikea SERT tulikin kotinäyttelyssä Kemissä heinäkuussa, tuomarina Inese Pablaka.

Tuossa ylempänä sertin saaneet, muita kesällä hienosti esiintyneitä ovat
SS Draba Norvegica, SS Crazy Garnet, SS Arctic Amethyst, SS Dom Perignon, SS Madame Bollinger, SS Darling Diamond sekä SS Seen On The Scene - nuorissa ja junioreissa!
Avoimissa nartuissa myös SS Lily Of The Valley on pyörähtänyt pariin kertaan kehässä.
Valioluokassa ovat esiintyneet SS Forget Me Not sekä SS Stella Polaris, tämä pari on käväissyt myös Ruotsin puolella. Kasvattajana saan olla todella kiitollinen ja vähän ylpeäkin menestyksestä.

Lilyn osalta näyttelyt keskeytti keväällä paljon odotettu tiineysaika, joka sittemmin päätyi onnettomasti pentujen menetykseen. Onneksi saimme kumminkin Lilyn leikkaukseen viimehetkillä ja Lily selvisi ❤️ Aina ei ole helppoa olla kasvattaja. Vastoinkäymisistä pitää ottaa oppi ja olla tyytyväinen siihen, mitä jo on. Mutta Lily on todellakin kehässä kehittynyt nuoruusvuosista huimasti!

Tietenkään ei sovi unohtaa meidän kymppikerholaista: Aatos on paukutellut lähinäyttelyissä hienosti ☺️ Yltäen jopa BIS Veteraanien sijoille 1 sekä 3!

Näyttelytauko tekee hyvää meille kaikille. Ei pääse kukaan kyllästymään ja hurja tahti voi viedä kiinnostuksen mokomaan touhuun.
Pari kasvattiani ovatkin aloittaneet agilityharrastusta. Siitä toivottavasti saamme myöhemmin lisää kuulumisia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti